PROIECTE

031 9224 - Prim Ajutor Psihologic În Atacuri De Panică

Nu lăsa atacurile de panică să-ți controleze viața! Proiectul "031 9224" propune dezvoltarea unui sistem de prim ajutor psihologic automatizat, bazat pe inteligența artificială, pentru a oferi sprijin în gestionarea atacurilor de panică.
Oferă:
- Informații esențiale pentru identificarea atacului de panică
- Tehnici de respirație și de relaxare, ghidate și explicate pas cu pas
- Suport profesional la un apel distanță, cu redirecționare către ajutor specializat

NeuroImunoPsy Centrul de excelență în psiho-diagnosticarea și intervenție psihologică pentru copiii tipici și atipici

- Realizarea de evaluări psihodiagnostice care integrează cunoștințe imunologice pentru a identifica nevoile specifice ale copiilor.
- Dezvoltarea planurilor de intervenție personalizate, adaptate la particularitățile fiecărui copil și la factorii imunologici relevanți.
- Sprijinirea copiilor cu dezvoltare atipică în procesul de adaptare și integrare socială prin terapii inovatoare și abordări personalizate.
- Ofertarea de formare profesională pentru specialiștii implicați în evaluarea și intervenția psihologică pentru copii.
- Crearea infrastructurii metodologice și de specialiști pentru evaluarea psihologica complexă, inclusiv pentru argumentarea ”Second Opinion” de specialitate.

Innovative Leadership Academyfor gifted children and youth

Innovative Leadership Academy for gifted children and youth este un proiect din cadrul NeuroImunoPsy și se concentrează pe dezvoltarea abilităților de leadership și de creativitate inovatoare a copiilor și tinerilor supradotați. Scopul acestui proiect este să ofere o platformă unde genialitatea constituie o premisă pentru dezvoltarea abilităților esențiale pentru a deveni lideri inovatori în domeniile lor de excelență.

MyPsy.app

Aplicație care conectează utilizatorii cu specialiști în domeniul dezvoltării personale, psihologiei, psihiatriei, nutriției și coaching-ului. Aplicația organizează specialiștii pe competențe, geolocație și date de contact, facilitând astfel găsirea celui mai potrivit profesionist în funcție de nevoile individuale ale utilizatorilor.

OncoImunoPsy - Centrul de îngrijiri psihologice paliative "Săptămâna Floriilor" pentru pacienții cu boli oncologice și autoimune

Prin Centrul OncoImunoPsy, Asociația de Imunopsihologie și Psihosomatică are ca scop furnizarea de îngrijiri psihologice paliative pentru pacienții cu boli oncologice și autoimune, oferind sprijin emoțional și psihologic atât pacienților, cât și familiilor acestora în perioadele dificile ale bolii. Centrul "Săptămâna Floriilor" oferă un mediu sigur și empatic în care pacienții pot împărtăși gândurile și sentimentele lor, iar familiile pot primi sprijin în fața provocărilor asociate cu îngrijirea persoanelor bolnave.

Shopping Basket