Cursuri byION DUVAC

Dedicat excelenței academice și dezvoltării personale, dr. psiholog Ion Duvac oferă o gamă diversificată de cursuri și programe de învățare, adaptate atât nevoilor individuale de aprofundare a anumitor tematici, cât și a celor profesionale și de formare. Cu o experiență vastă în domeniu, exemple din cabinet, studii de caz și tehnici de intervenție, abordarea este una holistică, cu accent pe somatizări și relația complexă dintre corp și psihic.

Pentru a afla mai multe detalii și pentru a-ți alege cursul cel mai potrivit nevoilor tale, intră pe pagina: Telepsychology

Psychological Profiler

Cursul Psychological Profiler este unic în România și își propune să pregătească analiști specializați în evaluarea, argumentarea și predicția comportamentului uman. Anul I – Fundamente (200 ore) explorează fundamentele psihologiei și a înțelegerii profunde a comportamentului uman. Anul II – Specializări (120 ore/specializare) permite cursanților alegerea specializării într-unul dintre cele trei domenii ale acesteia: Business Intelligence Psychology, Political Leadership Psychology și Forensic & Terrorism Psychology.

Imunopsihologie și Psihosomatică

Cursul de Imunopsihologie și Psihosomatică prezintă știința reechilibrării psihice prin sinergizarea multisistemică a ființei umane. Conceput pentru a dezvolta atât viața personală, cât și pe cea profesională, dezvoltă competențe de evaluare și intervenție psihologică în tulburările psihosomatice și adoptarea paradigmei sinergice. Indiferent dacă ești un profesionist în domeniul psihologiei sau cineva care caută să-și exploreze propria dezvoltare personală, acest curs este o oportunitate unică de a evolua și de a găsi echilibrul și armonia în viața ta.

Psihomatizările Traumelor Sexuale

Cursul Psihomatizările Traumelor Sexuale are ca scop înțelegerea profundă a relației complexe dintre traumele sexuale și somatizările acestora, atât pentru specialiștii care doresc aplicarea cunoștințelor dobândite în cabinetul propriu, cât și pentru cei care caută să-și înțeleagă mai bine propria sexualitate și să-și îmbunătățească viața sexuală. Astfel, acest curs oferă o înțelegere solidă a traumelor sexuale și a influenței acestora asupra calității vieții, învățarea tehnicilor și a abilităților terapeutice în vederea tratării acestor traume și îmbunătățirea calității vieții.

Workshopuri

Workshopurile te invită într-o călătorie către înțelegerea profundă a minții umane și dezvoltare personală, în care să devii cea mai bună versiune a ta. Își setează ca obiective explorarea interioară profundă, tehnici și strategii practice, evoluție personală continuă și recăpătarea echilibrului mintal.

Shopping Basket