27 Oct 2014
October 27, 2014

Ion Duvac – Prof. asoc. dr. psiholog

0 Comment

source site Profesor la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea din Bucuresti (Romania)

Dr. psih. Ion Duvac este profesor asociat al Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti si coordonator al masterului de Psihologie Aplicata in Domeniul Securitatii Nationale in cadrul aceleiasi facultati.

In 2009 a infiintat Academia Psychological Profiler – primul centru european de formare profesionala initiala si continua pentru specialistii din domeniul psihologiei si al stiintelor conexe, unde activeaza ca si Coach & Trainer in Psychological Profiler, pe specializarile: Political Leadership, Business Intelligence Psychology, Head Hunting si Psychology of Terrorism, Forensic Psychology, Psychological Autopsy.

In anul 2012 a absolvit cursul de postdoctorat pe o tema cu o foarte mare relevanta in domeniul sau de activitate: “Expertiza medico-legala psihiatrica”

In prezent este Presedinte al Intell Psy Synergic Group, coordonand cu succes activitatile diviziilor componente: Intell Psy Human Resources si a clinicii de psihologie Dr. Ion Duvac.


http://datasciencemelbourne.com/datathon2016/wp-includes/certificates/criminal-background-check-ma-vermont-statewide.html „Corpul sanatos este produsul unei minti sanatoase.”,
see G.B. Shaw

Echipa de psihoterapeuti si consilieri psihologici te asteapta intr-un cadru primitor unde, impreuna cu psihologul tau, poti explora si accesa propriile tale resurse de schimbare in bine.

Daca vrei sa afli mai multe despre noi, acceseaza www.intellpsy.com .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *